NUMEROLOGIE

 

                  In lumea in care traim totul se bazeaza pe Numerologie si pe cronologie . Numerologia a fost creata cu 3000 de ani in urma si preluata de Pitagora cu 2400 de ani la care spune ca Numerologia este ca o magie fiind si o reprezentare a lumii fizice  ,  vremurile in care noi cu toti traim  ,  si care arata cheia catre calea evolutiei Destinului nostru  ,  lectiile care ne sint date pentru a le invata in aceasta viata  ,  deoarece aceasta Cunoastere inseamna intotdeauna puterea care duce spre inaltarea  gradului de spiritualitate   ,   pentru a face alegerile care vor servi cu motivatia fiecareia si puterea vointei sale binelui suprem  ,  omenirii . Stim ca in lumea fizica nimic nu este fara numar incepind de la numarul zilei de nater   ,  numarul casei in care traim , numarul de telefo ,  , numarul computerelor pe care le utilizam si multe altele adica orice are numar pe acest pamint pina si ultimul fir de praf . Deci Nu putem sa ne imaginam lumea aceasta fara numere deoarece viata este asociata cu lumea fizica in care a preluat si explicat Pitagora venind  cu ideea cunoasterii lumii fizice prin Numerologi . Isus" reprezentind numarul 11 . Adevarul matematic exista intr-o lume independenta de om si mintea recunoaste aceste adevaruri prin contemplare"Stim ca astazi omenirea a evoluat si trecem cu totii un pod in alta Era pe un alt nivel de evolutie umana mult mai superioara intelegind ca avem nevoie de mult mai multa cunoastere despre viata noastra asociata cu lumea fizic  . Daca ISUS avea la crucificare 33 de ani atunci era Varsatorului are si el numarul al 11 -lea in Zodiac care adunat inseamna 2 si stim ca au trecut 2000 de ani care indica 2000+33 virsta mintuitorului se vorbeste despre reincarnarea sa cind o entitate de lumina va veni pe pamint si ne va ajuta la aceasta mare tranzitie pe care o traverseaza omenirea pe pamint.Toate acestea ne apropie mai mult de Divinitate facindu-ne sa intelegem ca numai daruind iubire vom traii in armonie cu legile universale.Ideea speciala despre Numerologie spune: "Cunoasteti Adevarul si el va va elibera" 

Platon"Tot ce poate fi cunoscut are numar si fara de numar nu cunoastem nimic"
Philolaus"Dao a nascut Unul. Unu a nascut doi, doi a nascut trei, trei naste cele zece mii de lucruri. Cele zece mii de lucruri pe Yin in spate il poarta si pe Yang din fata-l imbratiseaza, amestecandu-si suflarile ca sa intre in armonie."
Lao Zi
spunea:stim ca pe pamint si in univers sus nimic nu este fara de numar.Dumnezeu este Flacara si energia care clocoteste in toate.Insufletitoarea geometrie a tot ce exista. De aceea numarul este Sfant, infinit,Etern,si magic. Acolo unde salasluieste el, nu exista diferenta. Diversitatea este Unitatea. Ne putem intoarce in timp si ne dam seama ca au fost diferite masuratori ale timpului cu ajutorul calenndarelor diverse cu care sa creat ideea timpului liniar,asociat cu numere absolut tot ce exista in lume.In lume s-au nascut diferite sisteme si scoli care si-au pus accentul in numerologia timpurilor vechi si in epoca contemporana de astazi dar si o data cu stiinta numerelor sa creat si Geometria.Iudaismul a folosit geometria pentru a crrea Cabala.Pitagora sa inspirat din Cabala pentru a crea doua invataturi transmigratia sufletului si teoria ca numerele sint limbajul Universului,si ca ele reprezinta adevarata natura a lucrurilor.Deci Filozofia sa este numita Numerologie.Totul se bazeaza pe un cod Divin sacru.Pentru a descuia misterul tuturor lucrurilor este nevoie de un cod numeric de la Biblie si pina la misterul Piramidelor cu zidurile sale,si de la calendarele Maiase la profetiile lui Nostradamus.In aceasta stiinta magica fiecare numar sau cifra capata o simbolistica anume care poate influenta energiile vietii cat si energiile de manifestare asupra tot ce axista in cer si pe pamint.

    Numarul 1 este simbol al genului masculin, asociat astrologic zilei de Duminica, zodiei Leu si planetei Soarelui. Este un numar al maretiei,impunerii, al liderului, unicului tata suprem,al capului,sefului,reusitei, realizarii in viata. Pentru a putea fi  fi mai diplomati si a avea mai bun succes în tratative de afaceri  sau negocieri cu o alta persoana este recomandata alegerea

    Numarului 2, el simbolizind genul feminin,sensibilitatea,emotia avind corespondent planeta Luna, zodia Racului  si ziua de Luni,si stim ca  numarul 2 este legat si de intuitie(simtire) si puteri paranormale.
Cei care îsi doresc totul in viata  pot alege ziua de 3.

    Numarul 3 reprezinta succesul, sporul in toate,dezvoltarea fertilitatea,expansiunea. Trei este o cifra a comertului, a calatoriei ,a inteligentei,si a studiilor superioare.
Persoanele care i-si doresc stabilitate trebuie sa îsi aleaganumarul 4. Numarul corespunde planetelor Pamânt si planetei Marte, dar si zodiei Varsator aducin-d o buna situatie imobiliara, seriozitate in viata si pragmatism.

    Numarul 4 este intotdeauna bun pentru afaceri si investitii pe termen lung.
Cine îsi doreste sa mearga spre o treapta  a evolutiei spirituale poate alege numarul 5.

    Numarul 5 este guvernat dezodia Varsator care este guvernat de planeta Uranus si de zodia Gemeni, care este guvernata de planeta Mercur, avind guvernatorul zilei de Miercuri,care reprezinta si mercurialul preturilor dar si a spirituli rebel, orginalitatea, nonconformismul si uneori dispersarea.Numarul 5  aduce libertate de alegere, de independenta si chiar uneori genialitate.
Pentru persoanele care vor sa puna familia pe primul loc, numarul 6 este benefica fiind dominata de  planeta Venus care guverneaza zodia Taur,Balanta si ziua de Vineri. Numarul 6 este un numar care apartine feminitatii, senzualitatii,fertilitatii,  si sporului. Este numarul relatiei si armoniei intre oameni dar  si al familiei, reprezentind totodata si  un numar stabil, al materiei.
Numarul 7 este numarul perfectiunii , numarul lui DUMNEZEU , si adunind 1618 dau tot 7 care este considerat a fi cel mai frumos numar din Univers. Sapte apare de 77 de ori in vechiul Testament ,si este cheia catre Noul Testament,care se refera la cele 7 Peceti ,7 Ingeri ,7 Biserici, 7 trimbite, 7 Semne ,7 boli ,7 Chivoturi.Tot 7  arata ca Solomon a construit casa Domnului in 7 ani. Tot despre 7 se spune ca este numarul misterios  care apare in Geneza, fiind un numar si complex, continind cele patru elemente: Foc , Pamânt, Aer si Apa care mai inseamna semnul cind ne facem cruce care la rindul sau reprezinta crucea Karmica pe care noi o ducem de-a lungul vietii in spate  din cauza greselilor noastre,dar reprezentind si cele 4 spirite , care inseamna cei 4 Evanghelisti :IOAN ,LUCA ,MARC ,MATEI  CARE AU SCRIS BIBLIA.

Numarul 7 apartine planetei Divinitatii Neptun,ea influenteaza si apartine zilelor de Luni si Joi ,avind predispozitie care predispune si presupune catre interiorul fiintei si sufletului,indemnind-o la Credinta.  
Numarul 8 este cifra puterii apartinind celora care tanjesc sa-si exercite  puterea, dorindu-si functie si situatie materiala.Acest numar este venerat in China ca aducind mult noroc si bogatie fiind favorabil domeniillor bancare, locative, imobiliare si a afacerilor în mod general. Cifrei 8 ii corespunde zodiei Capricorn,dar antic si pentru Varsator fiind guvernat de planeta Saturn.
Numarul  9 ii corespunde  planeta Marte,zodia Berbec si Scorpion, si este cifra spirituala care  finalizeaza, innoieste cu intreprinderea unor noi actiuni care aduc noroc. Persoanele care au cifra de nastere s-au de destin 9 au un spirit de sacrificiu dezvoltat dau dovada de foarte mult umanitarism,ajutind pe altii si punindu-se in slujba altora atit cit le sta in putinta.

Traditia din popor spune ca exista  in luna martie 9 BABE este bine sa-ti alegi o baba din cele care sint in fiecare an si care reprezentind cele 9 zile care la rindul lor sint  9 luni din An  Numarul 1 reprezentind in cazul in care ai ales baba numarul 1  este si reprezinta  simbol al genului masculin, asociat astrologic zilei de Duminica, zodiei Leu si Soarelui. Este un numar al impunerii, al liderului, reusitei, realizarii. Pentru un plus de diplomatie si succes în tratative sau negocieri daca ai ales baba numarul 2 reprezinta simbol al genului feminin. Având drept corespondent Luna, zodia Rac si ziua de luni, numarul 2 este legat de intuitie si puteri paranormale.
Cei care îsi doresc baba numarul 3  pot alege ziua de 3 martie. Numarul trei reprezinta totul,succesul,gloria, sporul, fertilitatea, dezvoltarea. Este o cifra a comertului vinzari-cumparari, si a calatoriei si inteligentei.
Nevoia de stabilitate trebuie sa îsi aleaga baba ziua care arata numarul 4 . Numarul corespunde planetelor Pamânt si Marte, zodiei Varsator si aduce o buna situatie imobiliara, seriozitate, pragmatism. Numar 4 este foarte bun pentru afaceri, investitii pe termen lung.
Sase este bun pentru familie
Cine îsi doreste evolutie spirituala poate alege ziua  babei  cu numarul 5 a lunii  martie. Numarul 5 este guvernat de Varsator si Gemeni, de Uranus si Mercur, si este aferent zilei de miercuri. „Reprezinta spiritul rebel, nonconformismul, orginalitatea”. Cinci aduce libertate de alegere, independenta si genialitate.
Pentru persoanele care vor sa aleaga ziua babei cu numarul 6 ei intotdeauna vor sa puna familia pe primul loc,si tocmai de aceea  ziua de 6 este perfecta.  Sase este bun pentru familie dominat de Venus si aferent zodiei Taur si zilei de vineri, numarul 6 este al fertilitatii, feminitatii, senzualitatii si sporului. Este numarul relatiei si al familiei, un numar stabil, al materiei.
Baba numarului 7 este unul misterios si complex, continând cele patru elemente: apa, aer, foc si pamânt. Aferent lui Neptun, zilelor de joi si luni, sapte presupune o fiinta interioara credincioasa.
Pentru baba a carei putere este mai mare , alegeti  numarul 8.
Cei care tânjesc dupa putere trebuie sa îsi aleaga drept baba ziua de 8 martie, numarul opt fiind unul al functiei, materiei si sexualitatii. Este favorabil domeniillor locative, imobiliare si bancare, afacerilor în general. Lui 8 îi corespund zodia Capricorn si planeta Saturn.
Ultima baba,este reprezentata de numarul  9 in luna martie. Acestui numar îi corespunde  planeta Marte si este unull spiritual, al finalizarii, al înoirii, al norocului. Persoanele care au cifra de destin 9 sunt cu spirit de sacrificiu si foarte mult umanitarism, punindu-se in slujba celorlalti.
Numerologia, deci stiinta numerelor a fost cunoscuta din cele mai vechi timpuri.
Ea a fost ocolita de cei mai multi cercetatori în stiinte spirituale, sau a fost tinuta secreta fata de cei multi, care ar fi folosit-o în sens negativ.
În viata noastra se pot gasi corespondente numerologice peste tot. Fiecare numar are o anumita vibratie,valoare,si o energie proprie. În cultura chineza, numerologia reflecta cheia armoniei si simbolizeaza legile celeste.
Numerologia în Feng Shui
Scopul pentru care folosim numerologia în Feng Shui este acela de a optimiza schimbarile pe care dorim sa le facem, prin folosirea numerelor benefice, aducatoare de noroc, prosperitate, sau protectie. Numerologia ofera date si informatii care pot evita alegerea unui moment nepotrivit, a unei relatii nepotrivite.
În Feng Shui, teoria Pa-Kua Lo Shu vorbeste despre locatiile favorabile si nefavorabile. Pentru determinarea acestora trebuie calculat numarul Kua. Acesta se calculeaza diferit pentru barbati fata de numarul Kua pentru femei.
 Numerele si semnificatiile lor
1 - reprezinta Creatia,DIVINITATEA,începutul, masculinul. Este sinteza numerelor,  Numarul regal al maretiei numerelor,1reprezinta Totul. Din 1 se nasc celelalte numere. Este Lumina.
2 - reprezinta dualitatea, complementaritatea, atragerea contrariilor. Reprezinta desavarsirea unitatii vazuta ca înntreg. Este numarul femeii, al mamei. Este cel ce reprezinta intunericul.
3 - reprezinta Trinitatea: Cerul-Omul-Pamantul iar spiritual (TATAL,FIUL SI SFINTUL DUH). Reprezinta totalitatea, perfectiunea, armonia. Este primul numar cu un început, are un mijloc si un sfarsit.
4 - patru puncte cardinale, patru anotimpuri, patru faze ale lunii, etc. Este o putere a lui 2, deci tot ce înseamna 2 este amplificat.
5 - cele cinci elemente. Reprezinta centrul, armonia, echilibrul, simbolizeaza perfectiunea umana si casatoria.
6 - reprezinta de doua ori mai multa perfectiune. 6=2x3. Este primul numar par-impar. Simbolizeaza echilibrul, armonia, omenia.
7 - sapte zile ale saptamânii. Este simbolul reînnoirii si al desavârsirii. Este un numar spiritual, reprezentând uniunea omului cu Divinitatea. Este un numar deosebit de echilibrat. Este considerat de Pitagora prilejul favorabil.
8 - sunt opt directii ale busolei, opt trigrame ale I Ching. Reprezinta armonia si ordinea, justitia echilibrata.
9 - reprezinta al 9-lea punct în centrul celor opt directii cardinale, sunt 9 luni pentru a aduce pe lume un copil. Reprezinta realizarea. Este tot un numar spiritual. 9 reprezinta tot o putere, a numarului 3.
0 - nu are valoare, dar asezat în dreapta unui numar, a unei cifre, îi multiplica valoarea. Reprezinta vidul care face loc unui nou început. Din 0 se naste 1.
Numarul casei noastre in care locuim ne influenteaza. Numarul casei se afla adunand cifrele din adresa: de exemplu, daca stam la numarul 12 = 1 + 2=3; 11 = 1 + 1=2; 83 = 8 + 3 = 1+1 = 2 ,22=2+2=4,si toate numerele intotdeauna se aduna si se reduc,ele cuprinzind indiferent cite cifre si cit de mare este suma ele intotdeauna sint de la 1 la 9 (1,2,3,4,5,6,7,8,9,)0,0,0.ex:12+6=18,220=22,zero este neutru,etc.Trebuie mentionat ca numerele 11,22,33,44,nu se reduc ele se numesc numere speciale maestre,superioare,deoarece dezvaluie ca persoana nascuta sub aceste numere are o misiune speciala si este destinata sa aibe o viata extraordinara in care trebuie sa faca lucruri mari .Asemenea persoane mai speciale care s-au nascut pe pamint a fost sub numarul 11 ISUS,BUDDHA,si alti Sfinti,Prelati ETC.

Numarul  11 este un numar superior  aratind ca acele persoane nascute cu numarul 11 psihic s-au de destin,sint vizionari si conducatori,ei   doresc sa ajute si sa serveasca omenirea,luind in considerare nevoile multor oameni,iar acest numar maestru are puterea dubla in perioada Iunie,Iulie deoarece tot atunci este perioada si de numarul 7 spiritual al iubirii supreme atribuita lui  Dumnezeu.TREBUIE SA MAI STIM CA FIECARE NUMAR ESTE IN ANALOGIE CU O PLANETA SI CA FIECARE PLANETA ARE UN NUMAR dar si  cum planetele in tranzit trece prin anumite Zodii Anual poate avea energii diferite facind aspecte bune s-au mai slabe la fel tot asa si numerele au aceasi putere fiecare numar al unei planete reprezinta o valoare numerica a  planetei respective ,intr-o anumita perioada din An,cind Universul sprijina mai mult s-au mai putin omenirea .Astfel putem spune ca :

Numarul 1  este guvernat de Planeta Soare si stim ca in Martie Aprilie,Iulie si August,sint luni mai bune cind sprijinul de sus este mai puternic cind razele Soarelui  sint mai calde decit in Octombrie , Noiembrie , Decembrie.

Numarul 2 Guvernat de Luna avind perioade bune in Iunie,Iulie  dar slabe in Decembrie,Ianuarie,Februarie.

Numarul 3 guvernat de planeta marelui noroc Jupiter care Esoteric reprezinta  Sfinta treime (Tatal, Fiul si Sfintul Duh), acest numar avind perioade favorabile Februarie, Martie, Decembrie, si mai putin favorabile in Octombrie,Noiembrie.

Numarul 4 Guvernata de Uranus,avind perioade benefice in Martie,Aprilie,Iulie August,si mai putin bune in Octombrie,Noiembrie,Decembrie.

Numarul 5 guvernat de Mercur avind perioade bune in Mai ,Iunie,August,si o parte din Septembrie,iar mai putin buna in sfirsitul lui Septembrie si Decembrie.

Numarul 6 guvernat de Venus avind perioade bune in Aprilie,Septembrie,si o parte din Octombrie,iar mai putin bune la sfirsitul lui Octombrie,Noiembrie si Ianuarie.

Numarul 7 guvernat de Neptun,are perioade bune si puternice in Iunie , Iuliue,si mai putin favorabile in Ianuarie si Februarie.

Numarul 8 guvernat de Saturn avind perioadele puternice  bune in Septembrie,Octombrie,Ianuarie,Februarie,dar si mai putin bune in Decembrie,Martie,Aprilie.

Numarul 9 guvernat de Marte si Pluto avind perioade puternice de la jumatatea lunii Martie,pina la Jumatatea lunii Aprilie,sfirsitul lui Octombrie si Noiembrie,dar perioadele slabe la inceputul lui Martie,Mai,Iunie si inceputul lui Octombrie.

Numerele si vibratia cifrei casei  noastre unde locuim in raport cu persoana in cauza

Numerele sint reprezentate de la 1 la 9.Ele daca sint reprezentate sub numere diverse se reduc prin adunare la o singura cifra,ex: casa numarul 321  =3+2+1=6 deci casa are numarul 6,sau daca are numarul 27=2+7=9,daca are numarul 70 atunci 7+0=7.

Cifra 1:
 persoanele care stau la numarul 1 sunt persoane puternice, ambitioase, active, dar totodata singuratice si uneori razbunatoare; aceasta este cifra conducatorilor; este bine ca intr-o casa sau intr-un colt al casei sa ai un rubin, un diamant sau un simbol al soarelui;
Cifra 2:
 este buna pentru persoane carora nu le place luxul, ci simplitatea; persoanele care stau la acest numar de casa,apartament,au inclinatii artistice ori sunt cercetatori; intr-unul din colturile ccasei  este  bine sa aveti ceva din argint sau opal;
Cifra 3:
spiritul apartamentului e gelos si se poate "razbuna"; in plus, este cel mai des pradat; in schimb, este bun pentru comunicare si colectivitate, este deschis anturajului; in casa ar fi bine sa ai ceva spiritual reprezentat de Sfinta Treime,dar si un acvariu cu pesti reprezentind spiritualitatea pura ,dar si regulile religioase iar intr-un colt o bucatica de Zinc;
Cifra 4:
este stabila si propice intemeierii unei familii, dar si imbogatirii; persoanele care stau la acest numar in aceasta casa sunt dependente de munca,dar este bine sa se fereasca de nelegiuiri;
Cifra 5:
aventura, sfera erotico-sentimentala este la ea acasa; aici in aceasta casa trebuie sa locuiasca familii cu copii dar sa fie si curajoase si active; este cifra belsugului si a succesului in cariera;
Cifra 6:
confortul familial si iubirea adevarata sunt asociate cu acest numar de casa ; stihia cifrei 6 este apa; cum se cearta cineva, cum este bineatunci cind se bea sau se varsa un pahar cu apa; este bine sa aveti intr-un colt  al casi bucatele de cupru;
Cifra 7:
aceasta casa este buna pentru persoane care vor sa se retraga din lume, pentru asceti; denota bogatie spirituala si elevare; daca decizi sa te ocupi de bani, atunci se rupe legatura cu spiritualitateain acel loc; trebuie sa aveti pesti ori pasari exotice in aceasta casa;
Cifra 8:trasatura de baza pentru cei care locuiesc in aceasta casa este corectitudinea, in caz contrar persoanele care stau la acest numar vor fi cu siguranta date in vileag; pentru noroc si ocrotire este bine sa ai un topaz, un rubin, un safir,cristal,ori o bucatica de plumb in folie de plastic deoarece este toxic, pusa in  cele 4 colturi in casa avind rolul de protectie ; 
Cifra 9:
aceasta arata detasarea de tot ceea ce este lumesc; persoanele care locuiesc in aceasta casa la acest numar au inclinatii filantropice; caracteristica principala este altruismul,rabdarea,meditatia.

TABEL NUMERIC-stim ca cele 10  numere sint spirituale iar cifrele sint vesmintul lor.

1=unitatea sau Divinitatea,2=diviziunea s-au conjugarea a doua elemente

3=numarul sacru,4=cifra ordinii

5=numarul dar si cifra dragostei si a casatoriei,numarul 6=cifra plenitudinii si a perfectiunii

7=numarul,cifra intelepciunii,8=numarul,cifra norocoasa

9=numarul,cifra magica cifra vindecarii,10=numarul,cifra totalitatii rotunde

11=cifra muta,12=cifra cercul inchis

13=cifra ordinii universale,14=cifra Sfintilor indurarii

15=cifra numarului aparte,16=cifra masurii si cumpatarii

17=cifra depasirii,18=cifra implinirii legii

19=cifra ciclului Lunii si a vietii,20=cifra implinirii celor  porunci ale lui Dumnezeu si a actiunii.

21=cifra perfectiunii,22=cifra operei Divine,23 cifra aleasa,24=cifra armoniei

25=cifra faptelor bune,26=cifra aparte ,27=cifra protectiei,salvarii,28=cifra aleasa,

29=cifra aparte,30=cifra legii si a perfectiunii indurarii,32=cifra existentei fericite,33=cifra sacra,40=cifra destinului.Stim ca numerele se reduc de la  la  pentru a trageo anume  concluzie despre ceva anumeintr-un anumit domeniu de viata.

Exista o compatibilitate intre numere mai mult s-au mai putin asa cum exista o compatibilitate intre Planetele din Horoscop in viata fiecaruia ,astfel stim ca numarele la fel ca Astrologia  ne invata cu ajutorul Divinitatii   sa  traim in armonie aliniati la puterea Universului.Atunci cind  spre favoarea noastra intr-o zi incercam sa traim sub vibratii cit mai pozitive ,avind norocul pentru a  tine si pastra un echilibru cit mai bun rezonind intre noi cu linistea din sufletul nostru facind legatura sacra intre cer si pamint :

Cifra 1 merge bine cu cu independenta lui 5,dar merge bine si cu 1 si 3.

Cifra 2 merge bine cu 1,4,6,8.

Cifra 3 merge  cu 1,3,5,6,9.

Cifra 4 merge  cu 1,2,6,7,si uneori cu 3 si 8.

Cifra 5 merge  cu 1 si 9,iar uneori cu 3,6,7.

Cifra 6 merge  cu 2,3,4,8,9.

Cifra 7 merge cu 4,5,3,si cu 7 in cazuri speciale.

Cifra 8 merge cu 1,2,3,4,si 6.

Cifra 9 merge cu 3,5,6,7,9,si uneori cu 4.

   NUMERELE SI CIFRELE EXERCITA O INFLUENTA UNEORI DETERMINANTA ASUPRA VIETII FIECAREI ZODII.

Cifrele pot fi uneori magice in viata noastra.Cifra magica inseamna totalitatea procedeelor,formulelor,gesturilor etc.,prin care ar putea fi invocate anumite forte pozitive prin rugaciuni,raspunsul venind din astral ca niste forte supranaturale,spre a produce miracole in urma credintei nestramutate si neclintite in Divinitate care prin corectitudine pot avea loc acele puteri irezistibile,de atractie ,fascinare,farmec,incintare atunci cind persoana face lucruri bune placute lui Dumnezeu si mai ales este corecta si asteapta intotdeauna mai mult de la ea si nu de la ceilalti.

Berbec-cifra favorabila este 7 care este magica prin excelenta,17 care lor le aduce noroc dar acesta cifra poatefi   problematica altora, 21 care revine in cabala si magie.

Taur:cifra 4 sau simbolul fericirii,6 favorabila in excursii si calatorii,11 care indeparteaza soarta rea.

Gemeni- cifra 3 magica prin excelenta,12 permite primirea unor sume de bani,18 simbolizeaza simpatia.

Rac-cifra 17 care aduce bucurie fiind numar magic,30 propice cistigurilor financiare si investitiilor,5 pentru studiu si cercetare.

Leu-cifra 1 care are o influenta determinanta,9 care aduce noroc in intreprinderea calatoriilor sau activitatilor noi,10 numarul succesului gasit si in multiplii 10,100.1000 fiind defapt cele mai maiestoase.

Fecioara-cifra 10 foarte favorabila initiativelor sociale si filantropice,cifra15 favorabila intilnirilor cu caracter economic,27 care aduce noroc.

Balanta-cifra 2 care protejeaza contra calomniei si birfelii,,8 care simbolizeaza fecunditatea,19 favorabila investitiilor financiare.

Scorpion-cifra 4 a norocului,13 care uneori aduce sansa la jocuri si afaceri,21 propice viselor premonitorii.

Sagetator-cifra 9 a norocului prin excelenta,14 propice calatoriilor si speculatiilor financiare,23 a simpatiei.

Capricorn-cifra 3 magica prin excelenta atit in afaceri cit si uneori la jocuri,16 asigura norocul in dragoste,25 simbolul fecunditatii.

Varsator-cifra 7 magica prin excelenta,14 deosebit de propice initiativelor de ordin stiintific si cultural,20 pentru speculatii si calatorii.

Pesti cifra 11 tipica semnului pentru ca este simbolul tristetii,5 magica prin excelenta,19 deosebit de propice deplasarilor si explorarilor.

Numerologia explica o anumita perioada,s-au mai multe din evolutia omenirii .Stim ca  la ora actuala se vorbeste tot mai mult de numerele 666.Cine se teme de acest numar,denumit metaforic numarul fiarei? Anumite calcule ne indreptatesc sa spunem ca 9 este numarul specific al fazei noastre de evolutie, deci un simbol al omenirii in faza actuala. Sa vedem cateva interpretari. In ebraica, "Adam" se scrie ADM. Adunand valoarea kabbalistica a literelor obtinem: 1+4+4=9. Deci, Adam este simbolul intregii umanitati si nu a unei singure entitati.Apoi, daca cercetam numarul fiarei, 666 din Apocalipsa lui Ioan, care este un adevarat tratat de metafizica si nicidecum un roman de groaza, observam ca: 6+6+6=18, (18)=9, deci umanitatea, omul insusi, este cauza care se opune progresului propriu. In aceeasi scriere apare o unda de speranta stiind ca numarul celor salvati este de 144000 rezervate celor care isi fac lectiile de viata. Dar (144000)=9, deci inseamna ca va fi salvata omenirea in ansamblul ei. Numarul celor incapabili sa progreseze este neglijabil fata de total.Biblia este scrisa intr-un sens spiritual dar  si metaforic. Daca nu reusim sa percepem ceea ce se ascunde in spatele metaforei, sa dezlegam intelesurile si secretele din ea, riscam sa o vedem ca pe o scriere interesanta, fascinanta dar totusi ireala, din care sa nu putem invata aproape nimic despre adevarurile universale, si sa nu-i percepem adevaratul sens, care este cel metafizic. Despre numere spunea si Sf. Augustin: "Necunoasterea stiintei numerelor impiedica intelegerea multor pasaje metaforice si mistice ale scripturilor’’  Tocmai de aceea numerele sint o binecuvintare pe pamint avind un rol foarte mare in tot ce exista viata pe aceasta planeta ajutind principii ce apartin spiritualitatii..Daca ne stim semnul zodiei natale deci acolo unde se afla Soarele la momentul nasterii reprezentat de data numerologica a zilei de nastere putem sti principalele caracteristici si felul in care ne influenteaza planetele si cum ele ne determina modul cum actionam in diverse situatii.Dragii mei am  studiat in Italia 4 Ani sub indrumarea unor mari oameni de stiinta cunoasterea spirituala in Ezoterism, Astrologie si Numerologie,etc.Am inteles ca inteligenta creatiei este ascunsa in fiecare forma de existenta,ca un cod etern ce poate fi explicat prin simbolurile pure si prin numerele sacre care le gasim anual in Calendare. Sub daruirea si marea pasiune pe care o slujesc si cu mare credinta in  bunul Dumnezeu,am  descoperit  un Calendar numeric,mai special,la care in functie de nasterea persoanei putem sti momentele benefice norocoase in viata de zi cu zi in timpul unui An Calendaristic  dar si in afaceri,jocuri,loterie,sport,etc,s-au cind va programati sa rezolvati ceva mai deosebit,dar si acele zile si date cind este bine sa fim mult mai atenti asteptind zile si perioade mai bune.Stim ca acele zile universale trebuie sa rezoneze cu noi atunci cind ele coincide cu numarul Destinului nostru atunci cind Universul Binecuvintat  vibreaza mai bine cu noi si ne arata momentele din An cind ne sustin actiunile ca sa ne putem bucura mai mult de ele.In legatura cu aceste calcule practice studiate pe mai multi oameni si in situatii diverse,in diferite momente bune sau mai putin bune din An au dat rezultate impresionante.Am descoperit in timp ca noi pamintenii avem Anual  in jur de 70 de zile mai bune si cu realizari mai reusite ,deci aproximativ cam 6 zile bune si favorabile intr-o Luna calendaristica,in functie de Zodia si data in care ne-am nascut.Vreau sa precizez ca acest Calendar a ajutat in afaceri si in multe alte domenii,mari oameni de afaceri cu firme serioase in tara si din strainatate.Cei care doresc acest Calendar Anual special pot sa-mi scrie datele pe Formularul de Comanda pe prima pagina la:

 www.astre-opal.ro Calendarul poate fi comandat Anual s-au pe mai multi Ani in functie de utilitatile lui.Din surse de specialitate si  din cartea d-lui  prof (Firicel Ciarnau - Numerele vii) .

 

 Pentru previziuni va rugam sa trimiteti email la adresa

astreopal@yahoo.com

Pagina creata de webdesign  www.paginipro.ro